گوشت ماهیچه گوسفندی  :  ۳ عدد
پیاز  :  ۱ عدد
هویج  :  ۴ عدد
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
فلفل  :   کمی
پیاز ریز سفید  :  ۰.۵ کیلو
http://memarealain.persianblog.ir

ماهیچه را خوب شسته موی آن را می‌گیریم.
پیاز را پوسکنده به چهار قسمت می‌کنیم
هویج را شسته و می‌تراشیم
ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار می‌ریزیم و روی اجاق می‌گذاریم و بلافاصله سرپوش را روی آن قرار می‌دهیم.
وقتی که جوش آمد و سرپوش شروع به تکان خوردن کرد آتش زیر دیگ را کم می‌کنیم به‌طوری که تکان سرپوش خیلی ملایم باشد و به این‌ صورت فشار داخل دیک ۱۵ پوند است و از این زمان به بعد سه ربع ساعت کافی‌ است تا ماهیچه بپزد و خواهید دید که به‌راحتی گوست آن از استخواه جدا می‌شود
آبگوشت و پیاز را از صافی توری رد می‌کنیم که گوشت‌های پیاز هم رد بشود سپس یک قاشق آرد را در این آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکی ریخته می‌گذاریم تا غلیظ شود ماهیچه را در دیس قرار می‌دهیم هویج‌ها را دور آن می‌چینیم و سس را روی آن می‌دهیم.
این نوع خوراک را می‌توان با پیازهای سفید سرو نمود.